Élet a konyhában. Avagy a KonyhaLakók mindennapjai

Sütés-főzés. Ez a hobbink. A párom(Öcsi) főz én(Konyhatündér) sütök. Így jól kiegészítjük egymást!Törekszünk arra, hogy amit készítünk finom és egészséges is legyen (néha sikerül is!).Minden este ez a közös program és olyan jóóó!:-)És hogy milyen finomságokat hozunk össze?Íme...

Szimat

Tartalom

Óra

konyha-lakok@mailbox.hu

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Rántott pontyszelet és filé

2008.04.22. 08:20 Konyhatündér

Nálunk ez az étel vezeti a toplistát. Egy héten egyszer biztos kerül ilyen az asztalra.
Én a filét jobban szeretem, mert nincs benne szálka és egyeszerűen csak kézbeveszem, és nagyokat harapok belőle.


Az elkészítése nem nagy ördöngősség:a megsózott halszeleteket bepanírozzuk, úgy, mint a rántott húst és olajban kisütjük.Sütés közben villával megböködjük és forgatjuk hogy jól átsüljön, és mindezt nem túl nagy lángon tesszük.


Ha kívül már szép aranybarna és könnyű a villát belebökni akkor kész van.Mi rend szerint, rizzsel és káposztával töltött savanyú paprikával esszük.
Ennyi az egész.Szuperfinom.

Szólj hozzá!

Címkék: halak

A bejegyzés trackback címe:

https://konyha-lakok.blog.hu/api/trackback/id/tr84436496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása