Nálunk ez az étel vezeti a toplistát. Egy héten egyszer biztos kerül ilyen az asztalra.
Én a filét jobban szeretem, mert nincs benne szálka és egyeszerűen csak kézbeveszem, és nagyokat harapok belőle.
Az elkészítése nem nagy ördöngősség:a megsózott halszeleteket bepanírozzuk, úgy, mint a rántott húst és olajban kisütjük.Sütés közben villával megböködjük és forgatjuk hogy jól átsüljön, és mindezt nem túl nagy lángon tesszük.
Ha kívül már szép aranybarna és könnyű a villát belebökni akkor kész van.Mi rend szerint, rizzsel és káposztával töltött savanyú paprikával esszük.
Ennyi az egész.Szuperfinom.
Rántott pontyszelet és filé
2008.04.22. 08:20 Konyhatündér
Szólj hozzá!
Címkék: halak
A bejegyzés trackback címe:
https://konyha-lakok.blog.hu/api/trackback/id/tr84436496
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.