Élet a konyhában. Avagy a KonyhaLakók mindennapjai

Sütés-főzés. Ez a hobbink. A párom(Öcsi) főz én(Konyhatündér) sütök. Így jól kiegészítjük egymást!Törekszünk arra, hogy amit készítünk finom és egészséges is legyen (néha sikerül is!).Minden este ez a közös program és olyan jóóó!:-)És hogy milyen finomságokat hozunk össze?Íme...

Szimat

Tartalom

Óra

konyha-lakok@mailbox.hu

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

4 nap Nemmunka

2008.04.30. 17:07 Konyhatündér

Már nagyon várjuk ezt a hosszú hétvégét!
Előreláthatólag érkeznek Öcsi rokonai hozzánk, így szuper non-stop horgászat lesz négy napon keresztül!
Én élvezem az ilyen hétvégéket, szeretek horgászni (van saját horgász igazolványom is ám!), de talán a legeslegjobb az egészben, hogy kinnt vagyunk a szabadban. Beszívjuk a friss levegőt és hallgatjuk a madarak csicsergését....hmmm egy hete erről ábrándozom!
Amit még nagyon élvezek, az az elemózsia készítés, csomagolás az egész napos horgászathoz. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy éhen fogunk halni pár óra alatt, ezért kisebb cserkészcsapatnak elegendő étel kerül a hátizsákomba.
Ám az egyszer már bizonyos, hogy a jó levegőn hamarabb megéhezik az ember és olyan jó ízű lakomákat lehet csapni az árnyékos fa tövében...
Ezért a maratoni horgászat miatt a blogírás is szünetelni fog kicsit, de bepótoljuk majd a lemaradást!
Irány a Természet!
Jó pihizést!

Szólj hozzá!

Címkék: locsogás

A bejegyzés trackback címe:

https://konyha-lakok.blog.hu/api/trackback/id/tr25448892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása