Élet a konyhában. Avagy a KonyhaLakók mindennapjai

Sütés-főzés. Ez a hobbink. A párom(Öcsi) főz én(Konyhatündér) sütök. Így jól kiegészítjük egymást!Törekszünk arra, hogy amit készítünk finom és egészséges is legyen (néha sikerül is!).Minden este ez a közös program és olyan jóóó!:-)És hogy milyen finomságokat hozunk össze?Íme...

Szimat

Tartalom

Óra

konyha-lakok@mailbox.hu

Naptár

Halászlé gyufatésztával

2008.05.15. 10:04 Konyhatündér

Ez az egyik változat, ahogy mi készítjük. Igazából se nem szegedi, se nem bajai.Filéből készítjük, pontyból és harcsából vegyesen és az alaplevet turmixuljuk.Hozzávalók (kb 4 személyre):Az alapléhez 40 dkg hal (pontyfej, nagyobb húsos harcsacsont, aprólék)Ezen kívül kell kb…

Szólj hozzá!

Címkék: halászlé halak

Ponty feldolgozás

2008.05.15. 08:03 Konyhatündér

A halas leckék című rovatunk alatt olvasható a legújabb bekezdés, amelyben a ponty feldolgozását mutatja be Öcsi, sok képpel illusztrálva. Vigyázat,a képek nagyon valóságosak!!!

Szólj hozzá!

Címkék: locsogás

Gombás harcsapaprikás kapros-túrós csuszával

2008.05.14. 14:27 Konyhatündér

    Ez volt az ünnepi vacsora, amivel a hosszú hétvége előestéjén megleptük magunkat.Öcsi ötlete volt szokás szerint, mint a többi nagyszabású vacsora is. Hihetetlen jó ötletei vannak és valahogy mindketten képesek vagyunk egyformán ráhangolódni ugyanarra az…

1 komment

Címkék: halak gomba túró kapor tészták

süti beállítások módosítása