Ezt jól kitaláltuk, mi?:-)
Egyszerűen csak levettük a polcról az összetevőket, mikor bevásároltunk.
Adott volt otthon egy tasak sajtszósz, pontosabban gombás sajtszósz, ami már egy ideje a várta a végzetét a hűtőben. Ehhez passzintottuk a többi kelléket:
Azzal indítottunk, hogy megdinszteltük a kockára vágott hagymát, majd hozzáöntöttük a csicseriborsót levével együtt. Főztük addig, amíg a gombát megtisztítottuk és vékonyan felszeleteltük, ezt közetően ők is mentek a fazékba a borsók mellé.
5-10 perc múlva adtuk hozzájuk a kagylókat, amiről előtte leöntöttük a levet (hozzáteszem, nem olajos hanem natúr leves kagylót vettünk).
Ekkor így festett a dolog:
Ezalatt persze megfőztük a tésztát, majd a gombás raguhoz adtuk a sajtszót és hagytuk párat rottyanni. Közben kevés borssal, sóval és bazsalikommal fűszereztük.
A végeredmény egy különleges ízvilágú, rendkívül finom, könnyű tészta lett!Ezt is megjegyezzük!
Kagylós-gombás-csicseriborsós tészta sajtszósszal
2008.06.10. 11:39 Konyhatündér
Szólj hozzá! · 1 trackback
Címkék: gomba kagyló csicseriborsó tészták
A bejegyzés trackback címe:
https://konyha-lakok.blog.hu/api/trackback/id/tr63512733
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: Propeller 2008.06.11. 11:13:29
Élet a konyhában. Avagy a KonyhaLakók mindennapjai - Kagylós-gombás-csicseriborsós tészta sajtszósszal (recept)A végeredmény egy különleges ízvilágú, rendkívül finom, könnyű tészta lett!Ezt is megjegyezzük!
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.